Frode får sig en computer

Onsdag d. 17. maj, 1995

Bragt i ComputerGuiden, juni 1995
Kære dagbog!
Jeg har lige fået mig en computer i dag! Det er en gråmaskine med et skrivemaskinetastatur og et fjernsyn ovenpå. Jeg købte den brugt af min brors lærers søns kone, som lige havde brækket benet og derfor ville sælge sin computer. Okay, det var i hvert fald det, hun sagde, der var grunden til, at hun ville sælge, og jeg tror, at jeg næsten har fundet ud af sammenhængen mellem hendes brækkede ben og salget af computeren. Når jeg har fundet ud af, skal jeg nok give dig besked.
          Navnet på computeren er "intel inside", og jeg tror, det er et fint mærke - jeg har i hvert fald hørt det nævnt mange gange fra de drenge, der fordriver en større del af deres kostbare fritid på McDonald's. Nogle af drengene måkomme langvejsfra - omkring lukketid har jeg hørt nogle af dem sige, at de skulle hjem til deres "Mac". Nå, deres "Mac"Donald's må have længe åbent.
          Jeg tror nok, at der er noget galt med computeren. Jeg har tændt for fjernsynet på computeren, men der sker ingenting. Måske er fjernsynet på computeren ligesom mit gamle sort-hvide fjernsyn - man skal tænde det 5 minutter, før man kan se noget. Ja, ja, men computeren ser da sej ud på min bogreol.
          Nå, mor kalder. Vi skal spise. Rester fra i går. "Rester" er nok den bedste grund til at spise op dagen i forvejen.


Revideret 11. juni 1999 Ulrik Dahls usmarte og mangelfulde hjemmeside