Frode går til 70'er DISCO fest

Historien er ikke færdiggjort og bliver det nok aldrig

Fredag d. 10/11 1995

Du tror mig næppe, kære dagbog, men jeg var til fest på Økonomi i dag!! Ja, tænker du nok, det gik jo ikke så godt sidste gang du var til ØF-fest, lille Frode, mens du bladrer tilbage til den 12. februar 93, hvor en ung rus gik til karneval. Men ved du hvad, kære dagbog: Jeg er blevet ældre og har fået mere selvtillid siden dengang. Meget mere selvtillid. Jeg kunne for eksempel ikke finde på at komme til festen lige i det øjeblik dørene åbnedes, ligesom sidst - nej jeg ventede til lidt i ti, for jeg havde jo set på plakaterne, at bandet skulle gå på scenen klokken 22. OK, jeg var der ca. kvart i ti - der ville jo nok være en kæmpe kø af alle de, der gerne ville nå ind inden bandet startede.
          Det var nok min første fejl den aften. Der var nemlig slet ingen kø ved indgangen. Der sad tre overgearede popfyre og -tøser ved indgangen. Jeg begav med oprejst pande hen mod dem. "En billet", sagde jeg. "Er du medlem?", spurgte en pige med baseball-kasket på. "Nej", svarede jeg (mine erfaringer fra sidste gang sagde mig nemlig, at dette ville blive meget dyrt, da jeg som bekendt ikke kommer til ret mange fester). "Det er en lukket fest", sagde pigen. Nå, hmm, aha, hva' nu? "Jamen, jeg går på Økonomi", var den smarteste bemærkning, jeg kunne finde på. "Hvad hedder du?", spurgte de, "Det er altså bare hvis politiet kommer forbi". Nu ville jeg bare meget gerne indenfor og benytte et af toiletterne. Jeg havde lige pludselig meget ondt i maven. "Ffrrode" fremstammede jeg og skyndte mig at smide en plovmand på bordet (denne gang skulle der altså være penge nok til at byde hende den lille søde pige en drink - hvis hun altså kommer til denne fest).
          Apropos den søde pige. Jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad hun hedder. Jeg har i det hele taget ikke set ret meget til hende her på det sidste. Det er også pokkers, at hun skulle læse driftsøkonomi. Jeg har faktisk overvejet at tage nogle driftsøkonomiske fag, bare for at kunne sidde bag ved hende til forelæsningerne - men jeg er nok mere til de meningsløse formler, så jeg bliver på den nationaløkonomiske linie.


Revideret 11. juni 1999
Ulrik Dahls usmarte og mangelfulde hjemmeside