Et overhovedet ikke ulykkeligt eventyr

Personer:

(Skal udvælges blandt tilhørerne, så det bliver et skuespil)

Dronning
Kronprins
Administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen
Den onde udvalgsformand Kim Schlagerfassen med tilnavnet Kim-Kong
Et støvet velour-tæppe
Folket: Publikum


I et land langt borte og i en fjern tid, fandt der et uforglemmeligt eventyr sted, - det foregik således:

Tæppe fra

En stolt dronning havde et dejligt dronninge-rige med mange muntre folk, som snakkede og pludrerede med hinanden det meste af tiden.
Dronningen havde indtil flere vidunderlige slotte og kolonihavehuse, som man ikke havde set magen til i den hele vide verden. Dronningen havde to giftefærdige sønner, hvoraf den ene skulle arve det hele dronninge-rige. Denne søn, var trods sine 26 somre stadig en knøs, der endnu ikke havde fået sin store forelskelse.
          En dag gik kronprinsen svansende i sin Boss tennisshorts rundt i haven, såman kunne se hans solariebrune brombær-ben. Han nynnede en frisk trash-new-wave-death-techno-house-acid-hip-hop-flop-melodi, mens han plukkede blomster til sin højtelskede "PAN-pa". Oppe på slottet stod dronningen og brummede veltilfreds, mens hun med vestre hånd slog sig for brystet. Hun havde lige røget karton Prince og hostede veltilfreds. Hun kiggede ned på kronprinsen, der vinkede kejtet op til hende.
          Alt mens dette hændte, kom en fager ungmø susende på sine mode-rigtige neon-violette rulleski ind på gårdspladsen. Hun havde hørt om den chicks-glade kronprins, og hun var nu opsat på at gifte sig med ham. Hendes navn var administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen.
          Da hun så kronprinsen i haven, rettede hun sig op på skiene og styrede lige mod ham. Nu er ski ikke lige det allernemmeste at styre på en nyslået græsplæne af fineste kvalitet. BUM. Der lå kronprinsens clera- sil-ansigt dybt nede i græsset. Administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen tog yndefuldt sine ski af og hjalp ham op, kiggede ham dybt i hans kontaktlinse-slørede øjne, og tog ham om skuldrene, mens hun sagde ømme ord. Det gjorde kronprinsen også, men mest fordi han havde fået flere røde pletter i ansigtet - denne gang skyldes det en sær overfølsomhed overfor berøring med nyligt slået græs af højeste kvalitet. Hun var godt på vej til at kysse ham, da dronningen brummede oppe fra balkonen: "Hva' er du for en?". Den gode administrerende direktør smed sig ydmygt på jorden, vendte sine blå øjne mod dronningen og sagde sit navn højt og tydeligt. Kronprinsen blev grebet af de faste ord og tog sig til hjertet, mens han kiggede forelsket på den gode administrerende direktør med den veltrimmede krop.
          Da dronningen hørte den gode administrerende direktørs navn, lyste hun op og nikkede, så hendes hat faldt ned i en trillebør indeholdende rådne nedfaldene æbler. Hun hoppede ned fra balkonen - SPLAT og tog med en fedtet næve de to elskenes hænder og bandt dem sammen. De var meget forelskede. De kunne næsten ikke slippe hinanden med øjnene. Der skal være bryllup i morgen, sagde dronningen, og folket jublede.

Tæppe for
Tæppe fra

Nu kunne alt synes lutter idyl og flødeskumslagkage med nedbrændte lys. Lige til at gå til. Men ude i siden står den onde udvalgsformand og skuler olmt og tænderskærende på det søde optrin. Han vil ikke have, at det bliver den gode administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen, der får kronprinsen, næh nej, han vil selv have ham. Han er just ved at udregne en snedig plan, og han gnider sig veltilfreds i hænderne.

Tæppe for
Tæppe fra

Det er nat, og lynene står ned i stimer og om kap med skybruddet. Kronprinsen ligger ned og prøver at sove, men det er svært, når det er tordenvejr, og han i morgen skal giftes med den dejlige administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen. Da hører han pludselig skridt udenfor sin dør, den går op, og der står den onde udvalgsformand Kim Schlagerfassen og skuler olmt på ham, mens han fnyser lidt igennem sin agurkelignende næse. Kronprinsen skriger forfærdet et par gange, man hans skrig kan ikke høres langt væk, på grund af tordenvejret og Kims store lastbil, hvori en djævelsk person netop i dette øjeblik nedkører uskyldige vejskilte. Kronprinsen løber over i et hjørne af værelset og klynker, mens den onde udvalgsformand Kim Schlagerfassen godter sig og går langsomt hen mod ham. Han griber kronprinsen, og kronprinsen skriger hjerteskærende. Kim tager fangegreb på ham og fører ham bort.

Tæppe for
Tæppe fra

Ude i den mørke skov sidder den onde udvalgsformand Kim Schlagerfassen ovenpå sit bytte. Han regner med at være langt nok inde i den slimede skov til at være sikker, men nej, den gode administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen er netop denne nat på nat-marathon-over-levelses-orienterings-løb og pludseligt kommer hun flintrende gennem skoven. Den onde udvalgsformand er ikke tabt bag af en vogn, for han lægger sig i baghold og hopper på den gode administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen bagfra. De styrter begge til jorden, mens kronprinsen bider sig i sine underlæber. Det kommer til en drabelig kamp, hvor først den onde såden gode er øverst.
          Resultatet bliver som i alle gode eventyr, at den gode administrerende direktør spidder den onde udvalgsformand med antennen fra mobil-telefonen, så han falder død til jorden, og Anna Pedersen kan bryste sig over, at have vist kronprinsen, at hun er modig.
          Kronprinsen falder hende om halsen, og hun låner ham sin ene joggingsko, og sammen hopper de tilbage til slottet, hvor de får en hjertelig velkomst. Dronningen omfavner sin søn og dronningens mand kysser ham ganske ømt på kinden.
          Hele sceneriet overværes af folket, der jubler og klapper i deres små rald-hænder. Under folkets HURRA-råb går dronningen, kronprinsen og administrerende direktør Anna Wulf Amalie Josephine (med "ph") Pedersen ind for at forberede alt til brylluppet.

Tæppe for


Revideret 23. august 1997
Ulrik Dahls usmarte og mangelfulde hjemmeside