Mobildiskotek for de voksne

Med DJ Ulrik Dahl

Mit navn er Ulrik Dahl. Jeg er 51 år gammel og en erfaren og moden disc-jockey, der brænder for den gode musik. Jeg spiller hits fra de sidste ca. 50 år fra min medbragte pladesamling (mere end 6.000 CD'er med tilsammen godt 100.000 numre), og jeg spiller gerne på opfordring. Musikken vil blive specielt udvalgt, så den passer til jeres gæster.

Mit speciale er voksenfester, det vil sige bryllupper, fødselsdage, firmafester og lignende. I DJ-branchen er jeg en "gammel rotte", og det, at jeg er vokset op med musikken fra 70'erne og 80'erne og frem, gør, at jeg kender musikken lige så godt som de gæster, der ønsker den.

Da festen ikke kan gøres om, er det vigtigt at kunne stole på leverandøren af musikken. Jeg har været med i mange år, og jeg ved, hvad der skal til for at få folk ud på dansegulvet. Alle vitale dele i musikudstyret er dubleret, så musikken ikke sætter ud, når festen er på sit højeste.

Jeg medbringer et elegant og flot lysshow, der passer både til bryllupper og firmafester. Opstillingen er diskret og præsentabel, så anlægget vil ikke virke prangende i lokalet. Lyden og lyset er i top og vil naturligvis blive afpasset til situationen.

Som gammel HIFI-entusiast har jeg udvalgt udstyrets dele med stor omhu. Der er lagt vægt på høj og god ydeevne i kombination med udseende og størrelse. De enkelte dele er anerkendte og gode mærke fra eksempelvis QSC, DBX og Numark. Alle vitale dele er dubleret - det er din garanti for musik hele festen. Lydkvaliteten er meget høj, da jeg kun yderst sjældent spiller komprimeret musik (MP3) - den ægte vare fra CD lyder altså bedre.

Mobildiskoteket kan hyres med forudgående hyggepianist for få penge, se menupunktet om hyggepianist. Pakkeløsningen med en hyggepianist til middagen efterfulgt af dans til gode hits er en sikker succes. Du behøver kun at hyre ét sted, så den samlede pris bliver lavere, ligesom fleksibiliteten bliver meget højere. Der kan således hurtigt skiftes fra hyggemusik til dans, når det passer ind i festen. Diskoteket kan naturligvis også bestilles uden hyggepianist, og mange festsange kan også klares fra diskoteket.

Diskoteket er dimensioneret til maksimalt 150 gæster. For fester med flere end 150 gæster, kontakt mig venligst.