Mobildiskotek for de voksne

Med DJ Ulrik Dahl

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad med det praktiske?
Jeg møder frem ca. 2-2½ timer før festens start. Jeg skal bruge ca. 3*3 meter til mit udstyr (er pladsen trang, kan jeg klemme mig sammen på ca. 2,3*1,2 meter). Strøm: En almindelig 230 Volt stikkontakt.

Hvordan skal du betales og hvornår?
Der er tre muligheder: Forudbetaling via netbank (senest to bankdage før arrangementet) eller kontant/MobilePay umiddelbart efter arrangementets afslutning. Det er altid den, der har bestilt mig, der skal betale. Ved bryllupper kan brudeparret dog overlade betalingen til en anden.

Hvad nu, hvis du bliver syg?
Jeg har et godt netværk, som jeg vil kunne trække på. Jeg er heldigvis sjældent syg, men skulle det ske, skal jeg nok hjælpe med at finde en kompetent afløser.

Skal du have noget at spise?
Som regel kan jeg nøjes med en sodavand pr. 1½ time. Hvis arrangementet strækker sig ud over 4 timer, må I gerne sørge for bespisning.

Hvilken type musik spiller du i diskoteket?
Mit speciale er de største hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits, man hører i radioen i dag (jeg har dog også andre musikgenrer med i kufferten). Jeg har en god situationsfornemmelse, og jeg bestræber mig altid på at give gæsterne en god oplevelse. Jeg spiller mgerne musikønsker fra gæsterne.

Vi er i starten af 20'erne, og mange af vores jævnalderende venner kommer til vores bryllup. Er du i stand til at spille musik for os?
Det er nemmest at svare på ved at citere et andet ungt brudepar, jeg spillede for: "Tak fordi du var med til at gøre vores bryllup den 12. maj til en hel fantastisk dag. Mange af vores gæster har kommenteret hvor dygtig du var til at veksle imellem alle genre og årgange på sange.. og det var jo noget der havde bekymret mig en del ;) "