Hyggepianist

Ulrik Dahl

Skal din fest være noget særligt? En hyggepianist skaber en speciel stemning under spisningen eksempelvis til bryllup, fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost eller lignende.

Jeg hedder Ulrik Dahl og er 51 år gammel. Jeg har spillet klaver, siden jeg var 10 år gammel og har modtaget undervisning i 10 år. Jeg har spillet som hyggepianist, siden jeg var 19 år gammel.

Jeg spiller romantiske og kendte numre enten på et akustisk flygel/klaver eller på et medbragt digitalt klaver med flot flygellyd og uden rytmeboks eller anden automatik. Musikken vil blive spillet afdæmpet, så gæsterne uden problemer kan tale sammen.

Jeg spiller hyggemusik - ikke for jazzet og kun med en smule klassisk musik. Da jeg var yngre, blev jeg kaldt "Richard Clayderman Junior", og jeg er da også inspireret af hans spillestil. Jeg plejer at starte med romantisk og stille musik, og afslutte med numre, hvor tempoet er lidt højere.

Jeg er altid nybarberet, pænt klædt på og høflig.

Jeg medbringer selv et digitalt klaver af god kvalitet samt lydanlæg, der er kraftigt nok til at kunne spille 350 gæster op ved almindeligt lytteniveau. Er der et egnet klaver eller flygel til stede i lokalet, benytter jeg også gerne det.

Jeg spiller ikke op til dans på klaveret, men jeg kan tilbyde at medbringe et mobildiskotek til den del af festen.