Hyggepianist

Ulrik Dahl

Tak for et super arrangement. Vi ville bare sige tusind tak for, at du ville spille til vores bryllup. Vi var alle meget begejstrede. Endnu engang tak for dit engagement, fleksibilitet og behagelige væsen. Det var en fornøjelse.
Trine og Christoffer Rud, Odense.

Jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg var ovenud tilfreds med dit bidrag til min fest. Reklamer overdriver af og til og mange gange - din hjemmeside overdriver ikke! Jeg har nok talt med 60% af mine gæster og på god vestjysk manér har alle godkendt dig!
Venlig hilsen og stor tak!
Niels-Aage Kristensen, Agerbæk

Vi vil bare sige tak til dig for at du spillede til vores bryllup. Du spiller utrolig godt og dejligt. Musikken var tilpas, alle kunne hører den, og alle kunne snakke sammen ved bordene. Endnu engang Tak.
Karin og Lars Friis. Sønderborg

 

Ulrik spillede til vores 40 års fødselsdag og vi kan kun sige, at han levede fuldt op til vores forventninger. Først med hyggemusik til middagen, som var afdæmpet og hyggelig og derefter med fuld gang i den med mobildiskoteket. Alle var begejstrede for musikken og har efter festen bedt os om navnet på musikeren. Musikken var nøje afstemt efter gæsterne, og dansegulvet var fyldt til randen hele aftenen og natten med. Vi vil til enhver tid anbefale Ulrik.
Mette og Bjarne Bylov Jensen, Kolding

Kære Ulrik.
Tusind tak for fantastisk god musik i lørdags! Vi er ovenud tilfredse og havde en fantastisk aften - ikke mindst pga. dit sikre musikvalg og naturligvis lys og røg :o)
Vi vil anbefale dig til alle vi kender (men de hørte dig jo selv i lørdags, og feedback'en på festen er helt overvældende).
Pernille Grabe, Odder.

Mange tak for det fine musik levering vedr. vores bryllup. Mobildiskoteket satte prikken over I'et, til det blev en festlige begivenhed. Alle var glade, og gæsterne taler stadig om, hvor god musikken var, og det passede perfekt til alle aldre.
Christina & Jesper Jørgensen, Vrigsted

Jeg, og hele festen, var meget begejstrede for din indsats. Du ramte fint den genre, vi havde talt om. Lys, røg og damp var med til at skabe den gode stemning. Du gjorde dig umage med at opfylde gæsternes ønsker... og især mine. Fx "Itsi bitsi" og "Christianiasangen" var et hit. Tror det kom bag på de gamle flippere, at en DJ kan spille sådan noget.
Kommentarer fra gæsterne:
"Hvordan kunne han ramme musikstilen så præcist?"
"Hvor var det en glad fest. Man kunne kun være i godt humør."
"Det var en fest, man altid vil huske"
"Aldrig har jeg danset så meget"
"Hver gang jeg ville gå fra dansegulvet, kom der et nummer som jeg måtte danse til"
"Jeg dansede rundt på bare tæer hele aftenen og troede jeg var Anisette"
Birte Hansen, Skanderborg

Mange tak for dejlig musik. Vi vil helt sikkert anbefale dig til andre. Det var en dejlig aften.
Anna K. Møller, Aarhus

Kære Ulrik.
Mange tak for en fantastisk dag. Du formåede at levere noget dejligt hygge musik under middagen, du levede dig godt ind i de indslag der var fra mine gæster. Derudover var du super god til at få alle på dansegulvet, unge som gamle, store og små. Det var virkelig alle tiders. Tror aldrig jeg har været til en fest hvor så mange dansede!
Alle har rost din indsats til skyerne, samt spurgt hvor jeg dog havde fundet sådan en musiker, så mon ikke du bliver booket af nogle af mine dejlige gæster på et eller andet tidspunkt?
Jeg vil helt klart have dig i mine tanker, hvis jeg en dag skulle have brug for levende musik igen.
Endnu engang tak!
Mange hilsner Signe L Hansen, Kolding

Kære Ulrik
Tusind tak for en fantastisk indsats til vores bryllup i lørdags. Vi synes, at du gjorde det helt perfekt, og det blev præcis, som vi havde forestillet os og ønsket. Du var med til at skabe den helt rette stemning, både under middagen og efter. Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra vores gæster, og de synes alle sammen, at du var så god. Mange kommenterede, at det var fantastisk, hvordan du formåede at spille musik, som alle kunne lide. Det sås tydeligt ved, at der på dansegulvet fandtes gæster i alle aldre. Du har en stor ære i, at vores dag blev så fantastisk.
Venlig hilsen
Joachim og Ida Clausen, Haderslev

Tak for god underholdning ved vores sportsfest. Det var bare kanon, og jeg synes, at du ramte helt rigtigt med musikken – en rigtig fed aften!!
Camilla Ringsborg, HIK81

Vi vil bare sige tak til dig for at du spillede til vores bryllup. Du spiller utrolig godt og dejligt. Musikken var tilpas, alle kunne hører den, og alle kunne snakke sammen ved bordene. Med diskoteket efterfølgende var du rigtig god til at mærke og løfte stemningen. Alle vi har talt med her bagefter har også kun rosende ord at sige om musikken. Endnu engang Tak.
Karin og Lars Friis, Sønderborg

Hej Ulrik.
Vi vil sige dig en stor tak for din indsats til vores sølvbryllup i lørdags. Musikken var perfekt, stille og fin afpasset under middagen og super til dansen. Der blev rigtig danset, lige som vi ønskede. Musikken var varieret og god at danse til. Vi er glade for, at du var så diskret og ikke styrede vores fest med skålsange osv.
Mange tak
Venlig hilsen
Lone og Niels Julsgaard, Aarhus

Vi vil jeg sige dig rigtig mange tak for musik i fredags; vi fik mange flotte tilkendegivelse om aftenen, og her til formiddag mødte der nogle op for at hente deres bil, og de sagde også samstemmende, at du havde været super.
Du var medvirkende til, at aftenen for os oversteg vore højeste forventninger.
Mange, mange tak.
De bedste hilsner
Orla & Birthe Gravesen, Silkeborg

Jeg vil blot sige tak for din indsats i aftes - det var lige præcist som vi havde ønsket os! Super professionelt og rigtig god føling med hvor gæsterne var og masser af 80’er dansabelt musik.
Jesper Eriksen, Vejle

Ulrik kunne præcis det vi efterspurgte til vores bryllup.. Han kunne spille diner musik på sit klaver, det gjorde han i et passende lyd niveau og med gode melodier.
Til dansen var der skruet op for musikken og han spillede alle klassikere og syng med sange.. Alt i alt en helt igennem perfekt aften.. Tak for det Ulrik
Vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang.
Kasper Heidelbach, Haderslev

Ulrik spillede alt hvad man kunne ønske sig der var noget for alle generationer, som var samlet. Der var en rigtig god dialog med ham, og det var et fantastisk lysshow han bragte med sig. Under maden var musikken stille og roligt og stadig blandet, så det passede til alle. Efter maden var musikken lige tilpas, der var et højere lydniveau på dansegulvet og musikken ved bordene var lige tilpas, så man kunne snakke sammen.
Ulrik er helt klart en DJ jeg vil bruge igen og anbefale til andre.
Kasper Johansen Fuks, Fredericia

Vi bookede Ulrik Dahl som DJ, og det var en super oplevelse. Han forstod vores behov for musikgenrer, lyd og havde godt lysshow. En rigtig god oplevelse.
Kirsten Brigsted, Horsens

Hej Ulrik
Vi vil bare gerne sige tusind tak for super god musik spil i lørdags! Vi havde en fest, og det var lige musik efter vores ånd! Vores gæster roste dig også rigtig meget! Det bliver nok ikke sidste gang vi vil havde dig ud
Sabrina og Jens-Andreas Frier, Stouby