Hyggepianist

Ulrik Dahl

Ofte stillede spørgsmål:

Kan du spille med på festsange?
Ja, jeg spiller gerne med på festsangene. Jeg medbringer mange noder og kan spille de fleste melodier. Det er en god idé at skrive mine kontaktinformationer i indbydelsen til jeres fest, så gæsterne har mulighed for at kontakte mig med festsangene eller andre indslag.

Spiller du op til dans?
Nej, jeg spiller ikke på klaveret til dans. Den del tager mit diskotek sig af, se menupunktet om diskoteket.

Hvad med det praktiske?
Jeg møder frem ca. 1 time før festens start. Jeg skal bruge ca. 2*1 meter til mit udstyr. Strøm: En almindelig 230 Volt stikkontakt (hvis mobildiskotek vælges, og der er mange gæster, skal jeg muligvis bruge mere strøm og plads).

Hvordan skal du betales og hvornår?
Der er tre muligheder: Forudbetaling via netbank (senest to bankdage før arrangementet) eller kontant/MobilePay umiddelbart efter arrangementets afslutning. Det er altid den, der har bestilt mig, der skal betale. Ved bryllupper kan brudeparret dog overlade betalingen til en anden.

Skal du have noget at spise?
Som regel kan jeg nøjes med en sodavand pr. 1½ time. Hvis arrangementet strækker sig ud over 4 timer, må I gerne sørge for bespisning.

Hvad nu, hvis du bliver syg?
Jeg har et godt netværk, som jeg vil kunne trække på. Jeg er heldigvis sjældent syg, men skulle det ske, skal jeg nok hjælpe med at finde en kompetent afløser.

Hvilken type musik spiller du i diskoteket?
Mit speciale er de største hits fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og de nyeste hits, man hører i radioen i dag (jeg har dog også andre musikgenrer med i kufferten). Jeg har en god sitautionsfornemmelse, og jeg bestræber mig på at give gæsterne en god oplevelse. Jeg spiller meget gerne musikønsker fra gæsterne.